Driedaags yoga en inspiratie verwenweekend

Starts 10 mei 2019
Ends 12 mei 2019

19:00 - 15:30

Erve Deperman, Zoekeweg 18, 7667 SJ Reutum

vanaf €324,-

Het raam opendoen en dan meteen de frisse buitenlucht ruiken en de vogels horen fluiten, dat geeft zo’n hoera-vrij-gevoel.

Soms vind je zo’n pareltje, dat je de deur binnenstapt en denkt: “ Ik wil niet meer weg.”

Koppel dat aan heerlijke bedden, sfeervolle stijlkamers, gezellige zitjes binnen en buiten en dan heb je de locatie voor ons yogaweekend te pakken: Erve Deperman in Reutum. Wees onze gast op 10, 11 en 12 mei 2019.

Bepaal zelf aan welke sessies jij deelneemt, zodat dit echt jouw weekend wordt. Wij zorgen voor een afwisselend programma!

Je kunt kiezen uit allerlei yogavormen en meditaties, van relaxed tot uitdagend en we sluiten af met een prachtige spirituele natuurwandeling onder leiding van een ervaren gids, die je met veel humor en kennis nieuwe inzichten biedt. Dit onderdeel is al jaren dé topper van ons weekend!

We begeleiden alle workshops met veel kennis, passie en aandacht zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen, of je nu veel of weinig ervaring hebt.

Wat deelnemers zeggen:

“Genoten heb ik van een heerlijk ontspannen weekend!”

“Heel veel gekregen, rust en inspiratie!”

“Fantastisch, wat een fijn weekend!”

We houden zelf van lekker eten dus wordt je het hele weekend voorzien van heerlijke, versgemaakte maaltijden, een goed glas wijn en onbeperkt koffie, thee, fruit en lekkere tussendoortjes.

Dit 3 daagse all inclusive yogaweekend is écht een cadeautje voor jezelf!

Goed om te weten:

  • Het weekend start op vrijdagavond om 19.00 uur en eindigt op zondagmiddag om ongeveer 15.30 uur.
  • Alle kamers hebben goede boxsprings, een eigen wastafel en een gezellig zitje.
  • De kamers zijn zo ingericht dat alle bedden uit elkaar geplaatst kunnen worden en in de driepersoonskamers kan d.m.v slim geplaatste gordijnen een eigen hoekje worden afgeschermd.
  • Een bed in een kamer op indeling kost € 349,-Een bed in een eenpersoonskamer of een kamer voor alleengebruik kost € 399,-

Omdat per 1 januari 2019 de btw tarieven omhoog gaan, is het extra aantrekkelijk om op tijd te boeken!

Boek en betaal je vóór 1 januari 2019 dan betaal je voor een bed in een kamer op indeling € 324,- en voor een bed in een eenpersoonskamer € 374,-

Alle prijzen zijn inclusief alle maaltijden, hapjes, drankjes en tussendoortjes en alle aangeboden workshops. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en de handdoeken liggen voor je klaar.

Ga je mee?

Yoga Nidra Ouder en Kind- samen lekker ontspannen!

read next

Ik ga mee!