Hormoonfusion yoga-Happy met je hormonen

23 februari 2020

09:00 - 11:30

Potsweg 15a, Enschede

€125,-

Hormoonfusionyoga: Happy met je hormonen!

Heel blij ben ik dat Sonja Heuvelmans van Yogafemina uit Oldenzaal deze cursus gaat geven bij  Yogalicious in Enschede!

Hormoonfusionyoga bestaat uit een serie stevige dynamische yoga-oefeningen waarbij door training van vaardigheid en focus het hormoonniveau gunstig wordt beïnvloed. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben om deze serie te kunnen leren. De serie is ontwikkeld door yogadocent Dinah Rodrigues, en in Nederland bewerkt en aangevuld door de ervaren yogadocent Sylvia Mullaart-Bonn. Hormoonfusionyoga is vooral bedoeld voor vrouwen in de menopauze en voor vrouwen met PMS klachten, maar het blijkt dat alle vrouwen vanaf 35 jaar er baat bij hebben.

De dynamische oefeningen reactiveren de hormoonproductie. Ze sturen de energie naar de hypofyse, schildklier, eierstokken en bijnieren- de organen die je hormoonhuishouding regelen. Met als effect: Je komt weer in balans, je energiepeil stijgt, en hormonale symptomen verminderen of verdwijnen – van slaapproblemen, hoofdpijn en opvliegers tot stemmingswisselingen- Kortom je voelt je weer lekker in je vel! Vrouwen beleven een nieuw gevoel van welzijn.

De cursus bestaat uit 5 lessen en wordt gegeven op de volgende zondagochtenden: 23 februari, 1, 22 en 29 maart en 5 april.

Aanmelden doe je direct bij Yogafemina: sonjaheuvelmans@hotmail.com

 

 

Beginnen met yoga in 4 lessen

read next

Ik doe graag mee!